søndag 4. desember 2011

Bursdag

Datteren min skulle i overnattingsbursdag, og her er bursdagsgaven hun tok med seg :) 
Ser det ikke på bildet, men garnet er ispettet sølv, så ble veldig godkjent av datteren min.
Baggyluer er tingen nå for tiden :)


Har også lagd blånisse lue og selvkomponert smetteskjerf den siste tiden, men kameraet på mobilen min er ødelagt, og det andre kameraet hadde ikke oppladet batteri!! Blæh, så bilde ble det desverre ikke!!!! :( Men ble veldig fornøyd da, og sønnen min på 3 år pakket det inn i adventskalenderen i barnehagen. I pakken lå også klær som er for små til Patrick, og alle disse klærne ungene har i kalenderen blir gitt til frelsesarmeen, som igjen skal gi de bort til barn her i Norge som virkelig trenger de :)
Et SUPERT tiltak, som igjen lærer barna noe viktig og fantastisk fint!! Det barnet som blir trekt ut i barnehagen får pepperkaken som tilhører hver dag i advent med seg hjem, og åpner sin pakke :)

Hjemme har jeg da også kalender til barna, datteren min på 11 har kinder kalender, pluss at hun får en pakke av og til, da med noe nyttig og morsomt oppi. 
Sønnen min har blåfjell pakke kalender, hvor han får små ting hver dag, og i helgene litt sjokolade oppi posene. Hadde det vært opp til han, ville ALLE posene inneholdt BILER, hehe!

Hvilken adventskalender har du til dine barn?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Sett gjerne spor etter deg :)